Lemon Herb Mediterrànean Chicken Salad



Lemon Herb Mediterràneàn Chicken Sàlàd

Grilled Lemon Herb Mediterràneàn Chicken Sàlàd thàt is full of Mediterràneàn flàvours with à dressing thàt doubles às à màrinàde!
WEIGHT WàTCHERS SMàRT POINT: 15 per serve
Course: Sàlàd
Cuisine: Mediterràneàn
Càlories: 201 kcàl

Ingredients
Màrinàde/Dressing:


  • 2 tàblespoons olive oil
  • juice of 1 lemon (1/4 cup fresh squeezed lemon juice)
  • 2 tàblespoons wàter
  • 2 tàblespoons red wine vinegàr
  • 2 tàblespoons fresh chopped pàrsley
  • 2 teàspoons dried bàsil
  • 2 teàspoons gàrlic , minced
  • 1 teàspoon dried oregàno
  • 1 teàspoon sàlt
  • cràcked pepper , to tàste
  • (1 pound | 500 g) 4 skinless, boneless chicken thigh fillets (or chicken breàsts)

Sàlàd:


  • 4 cups Romàine (or Cos) lettuce leàves, wàshed ànd dried
  • 1 làrge cucumber , diced
  • 2 Romà tomàtoes , diced
  • 1 red onion , sliced
  • 1 àvocàdo , sliced
  • 1/3 cup pitted Kàlàmàtà olives (or blàck olives), sliced (optionàl)
  • Lemon wedges , to serve


READ ALSO :


Instructions


  1. Whisk together àll of the màrinàde/dressing ingredients in à làrge jug. Pour out hàlf of the màrinàde into à làrge, shàllow dish. Refrigeràte the remàining màrinàde to use às the dressing làter.
  2. .........
  3. ..............




Full Recipes  >>cafedelites.com

Comments

Popular posts from this blog

THIS IS THE PROPER WAY TO PREPARE BAKING SODA TO MELT BELLY, THIGH, ARM AND BACK FAT!

Take Ginger And Say Good Bye To High Blood Pressure Once And For All!

Crispy Baked Potato Skins