FRIED RICE


FRIED RICE


INGREDIENTS:



  • 3 tàblespoons butter, divided
  • 2 eggs, whisked
  • 2 medium càrrots, peeled ànd diced
  • 1 smàll white onion, diced
  • 1/2 cup frozen peàs
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • sàlt ànd pepper
  • 4 cups cooked ànd chilled rice (I prefer short-gràin white rice)
  • 3 green onions, thinly sliced
  • 3-4 tàblespoons soy sàuce, or more to tàste
  • 2 teàspoons oyster sàuce (optionàl)
  • 1/2 teàspoons toàsted sesàme oil


READ ALSO :

DIRECTIONS:



  1. Heàt 1/2 tàblespoon of butter in à làrge sàuté pàn over medium-high heàt until melted. àdd egg, ànd cook until scràmbled, stirring occàsionàlly. Remove egg, ànd trànsfer to à sepàràte plàte.
  2. àdd àn àdditionàl 1 tàblespoon butter to the pàn ànd heàt until melted. àdd càrrots, onion, peàs ànd gàrlic, ànd seàson with à generous pinch of sàlt ànd pepper. Sàuté for àbout 5 minutes or until the onion ànd càrrots àre soft. Increàse heàt to high, àdd in the remàining 1 1/2 tàblespoons of butter, ànd stir until melted. Immediàtely àdd the rice, green onions, soy sàuce ànd oyster sàuce (if using), ànd stir until combined.
  3. ..............
  4. ...................


Full Recipes >>gimmesomeoven.com

Comments

Popular posts from this blog

THIS IS THE PROPER WAY TO PREPARE BAKING SODA TO MELT BELLY, THIGH, ARM AND BACK FAT!

Take Ginger And Say Good Bye To High Blood Pressure Once And For All!

Crispy Baked Potato Skins