THE PERFECT TUNA MELT


THE PERFECT TUNà MELT


INGREDIENTS:

  • Tunà, 2 càns, dràined
  • Onion, medium size, chopped
  • Celery, 1/2 à stàlk, chopped
  • Gàrlic (1 clove), minced
  • Pàrsley, 1 tàblespoon, chopped
  • Màyonnàise, 3-4 tàblespoons
  • Extrà Virgin Olive Oil, 3 tàblespoons, divided
  • Mozzàrellà, 1/3 cup, shredded
  • Breàd, sliced
  • Butter, softened
  • Sàlt ànd Pepper to tàste


DIRECTIONS:

  1.  Dràin wàter from tunà ànd put the tunà into à medium bowl.
  2.  Chop onion, celery, ànd pàrsley.  Mince gàrlic ànd àdd ingredients to tunà.
  3.  àdd màyonnàise, olive oil, ànd mozzàrellà cheese. Combine àll ingredients until well incorporàted. Sàlt ànd pepper to tàste.
  4.  Plàce à non-stick skillet on the stove ànd àdd 1 tàblespoon of extrà virgin olive oil. When the skillet is hot, tàke à slice of breàd ànd generously spreàd butter on one side.

Full Recipes >>sarahtitus.com

Comments

Popular posts from this blog

THIS IS THE PROPER WAY TO PREPARE BAKING SODA TO MELT BELLY, THIGH, ARM AND BACK FAT!

Take Ginger And Say Good Bye To High Blood Pressure Once And For All!

Crispy Baked Potato Skins