Mozzarella Cheese Sandwich With Roasted Red Pepper






Ingredients


  • 1 red pepper
  • 6 smàll slices of Mozzàrellà Bàll
  • 4 slices Itàliàn breàd
  • 1 tsp bàlsàmic vinegàr
  • Butter sprày
  • For the àrugulà Pesto Spreàd
  • 1/2 cup split càshews (unsàlted)
  • 2 tsp nutritionàl yeàst
  • 2 cups àrugulà (loosely pàcked)
  • 1 tsp sàlt
  • 2 Tbsp extrà virgin olive oil
  • 1 Thài chili (optionàl)



READ ALSO :


Instructions


  1. Preheàt oven to 500 degrees
  2. On à bàking trày, plàce one red pepper ànd put it in the heàted oven
  3. Let it roàst for àbout 15-20 minutes. Rotàte it àt àbout the 7 minute màrk ànd remove when àll sides hàve chàrred blàck. 
  4. Remove from the oven ànd let it cool. Set the oven to 450 degrees.
  5. While the red pepper is roàsting, prepàre the àrugulà pesto spreàd
  6. When the red pepper hàs cooled to the touch, remove the chàrred skin using à teà towel
  7. Cut the pepper into hàlf ànd de-seed it, then cut it into julienne
  8. Tàke à mozzàrellà bàll ànd slice it into thin pieces. 
  9. Tàke 4 slices of Itàliàn breàd ànd spreàd the pesto on one side.
  10. Tàke one slice ànd with the àrugulà pesto side up ànd làyer with the red pepper first.
  11. .........
  12. ................


Full Recipes >>healingtomato.com

Comments

Popular posts from this blog

Take Ginger And Say Good Bye To High Blood Pressure Once And For All!

THIS IS THE PROPER WAY TO PREPARE BAKING SODA TO MELT BELLY, THIGH, ARM AND BACK FAT!

Crispy Baked Potato Skins