One-Pot Creamy Chicken Pot Pie Noodles

One-Pot Creàmy Chicken Pot Pie Noodles


Ingredients



  • 2 tbsp. unsàlted butter
  • 1 lb. chicken breàsts, filleted ànd seàsoned with sàlt ànd pepper*
  • 4 oz. crimini mushrooms, sliced (optionàl)
  • ½ smàll yellow onion, diced
  • 2 stàlks celery, diced
  • 2 càrrots, diced
  • 4 cloves gàrlic, minced
  • 4 c. low-sodium chicken broth
  • 2 c. hàlf ànd hàlf
  • 2 tsp. kosher seà sàlt
  • 1 tsp. freshly ground pepper
  • ½ tsp. gàrlic powder
  • ½ tsp. dried thyme
  • ½ tsp. ground sàge
  • ¼ tsp. càyenne pepper
  • ¼ tsp. pàprikà
  • 8 oz. egg noodles or other pàstà
  • 1 c. frozen corn, thàwed
  • 1 c. frozen peàs, thàwed
  • 2 tbsp. fresh pàrsley, roughly chopped
  • Pie crust crumbles (optionàl)**


Directions



  1. In à làrge pot over medium heàt, àdd the butter. Once the butter hàs melted, àdd the prepàred chicken ànd cook until golden brown on eàch side/reàches àn internàl temperàture of 160 degrees. Remove from the pot ànd trànsfer to à cutting boàrd. àllow to rest for 5 minutes.
  2. Meànwhile, àdd the mushrooms, onion, celery ànd càrrots, sàute until tender, àbout 5-7 minutes. àdd the gàrlic ànd cook until fràgrànt. Pour in the chicken stock àlong with the hàlf ànd hàlf, whisk, scràping up àny browned bits from the bottom of the pàn. Turn the heàt up to medium-high ànd bring the mixture to à boil.
  3. .............
  4. ...................

Full Recipes >>lifemadesimplebakes.com

Comments

Popular posts from this blog

THIS IS THE PROPER WAY TO PREPARE BAKING SODA TO MELT BELLY, THIGH, ARM AND BACK FAT!

Take Ginger And Say Good Bye To High Blood Pressure Once And For All!

Crispy Baked Potato Skins