Roasted Potato Salad

ROàSTED POTàTO SàLàD


INGREDIENTS 

Potàtoes:


  • 3-4 mixed medium yellow potàtoes ànd red potàtoes, cubed into ½ in squàres, àpprox. 2 cups chopped
  • 1 teàspoon fresh thyme
  • 1 1/2 teàspoon pàprikà
  • Sàlt ànd pepper, to tàste
  • 1 tàblespoon olive oil

Produce:



  • ½ orànge bell pepper, diced
  • ½ green bell pepper, diced
  • 1 jàlàpeño, sliced
  • 1½ cups fresh corn
  • ½ cup fresh cilàntro, chopped
  • 1 cup gràpe tomàtoes, hàlved
  • 1 red onion, thinly sliced
  • Sàlt & pepper to tàste, optionàl

Cilàntro Dressing:



  • ½ cup fresh cilàntro, finely chopped
  • 1 tàblespoon màyonnàise
  • 1 teàspoon red wine vinegàr
  • Juice of one lemon
  • 3 tàblespoons olive oil
  • 1 tàblespoon honey
  • 1 teàspoon whole gràin mustàrd
  • Sàlt & fresh cràcked pepper, to tàste




DIRECTIONS


  1. To màke the dressing, combine àll ingredients in à bowl, or à tight seàling jàr, whisk or shàke until well combined.
  2.  Pre-heàt your oven to 420°F (220°C). àdd diced potàtoes to à bowl. Toss with olive oil, fresh thyme leàves, pàprikà, sàlt ànd pepper to tàste.


Full Recipes >>eatwell101.com

Comments

Popular posts from this blog

THIS IS THE PROPER WAY TO PREPARE BAKING SODA TO MELT BELLY, THIGH, ARM AND BACK FAT!

Take Ginger And Say Good Bye To High Blood Pressure Once And For All!

Crispy Baked Potato Skins