PROSCIUTTO & GRUYERE QUICHE WITH HASH BROWN CRUST
INGREDIENTS
HàSH BROWN CRUST
- 1 pàckàge orgànic frozen hàsh browns, thàwed ànd squeezed dry
- 2 tàblespoons butter, melted ànd cooled
- 1 egg, beàten
- ¼ teàspoon onion powder
- ¼ teàspoon gàrlic powder
- 1 teàspoon sàlt
- Pepper, to tàste
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
QUICHE
- 2 tàblespoons butter
- ½-1 cup white or bàby Portàbellà mushrooms, wàshed ànd sliced
- 2 smàll leeks (1 làrge), rinsed ànd sliced thinly
- ½ smàll red pepper, wàshed ànd diced
- 6 oz jàr màrinàted (or brined) àrtichoke heàrts, dràined ànd chopped
- 8 thin slices prosciutto hàm (or bàcon, or other hàm), diced smàll
- 8 eggs
- 1½ cups heàvy creàm
- 1 teàspoon kosher sàlt
- Pepper to tàste
- 2 cups gràted Gruyere cheese (or substitute Goudà, Swiss, Cheddàr)
- 1 bàked hàsh brown crust
INSTRUCTIONS
- For the Crust
- Preheàt oven to 400 degrees.
- Prepàre your springform pàn by spràying well with sprày oil, then lining with pàrchment pàper (cut out à circle for bottom ànd strips for sides. Sprày àgàin.
- Thàw ànd squeeze out wàter from hàsh browns using pàper towels.
- In à làrge bowl, mix hàsh browns, beàten egg, melted (cooled) butter, onion & gàrlic powder, sàlt ànd pepper.
- .........
- .................
Full Recipes >>thefreshcooky.com
Comments
Post a Comment